Какви са сватбените тенденции за 2016 година в Испания? Много сходни с тенденциите в България, и там правят сватбите си като нас. Най-предпочитаните цветове и в тази топла държава са цветовете на годината според института Pantone – розов кварц и „синьо спокойствие“. А в комбинация от двата цвята се получава прекраснa гледкa за очите.

Започваме, разбира се, със сватбената рокля. Представете си я само в мекотата на розовия кварц, с много тюл и дантела. Истинска прелест и оригиналност! Цветът е изключително нежен и ненатрапчив и ще ви направи сексапилни, а в същото време ще стои изискано.

Синя рокля ще подхожда много на шаферките. Ще бъдат перфектно допълнение на вашия розов кварц.

Продължаваме с букета, който в комбинация с розови и сини цветя би игзлеждал фантастично. Всяка неомъжена дама ще иска да го хване!

И двата цвята ще стоят невероятно, ако бъдат фино декорирани в косите ви. Ефектът ще е поразителен. Дали ще бъде диадема, шнола, фиба… зависи, разбира се, от това каква прическа бихте желали да имате на сватбения си ден.

Друг вариант да използвате красивите цветове розов кварц и „синьо спокойствие“ е в грима. Представете си само очите ви да са гримирани със сенки „Quartz“ на MAC и светло червило CoverGirl на Rose Quartz.

Можете да изберете бижутата в същата гама – обици, гривни, пръстен или чанта.
Тази нежна и деликатна гривна на Michael Kors определено е създадена за булката.

За да бъде в тон със своята половинка, младоженецът би могъл да избере вратовръзката си в нежния розов кварц или в „синьо спокойствие“.
Цветовете на годината се съчетават без никакви проблеми с жълто, пурпурно, зелено и кафяво.

Идеите за украса в актуалните два цвята са безкрайни – дали ще ги има в храната под някаква форма, във фойерверките, красиви цветя, свещи, пликове за покани или в самите покани, в арката, вазите по масите или подаръците за гостите, ще решите изцяло вие, а ние ще ви помогнем в избора.

Източник: bodasyweddings.com

Comments (0)

Leave a reply

Should you ever have a question, please dont hesitate to send a message or reach out on our social media.
More News
  • 19 Jan 2016
  • 0
Сватбените суеверия са стари колкото света и се спазват стриктно от младоженците и техните роднини. Всички знаем, например, че две булки не бива да се виждат...
  • 17 Jan 2016
  • 0
2016-та година започна. 2+0+1+6 = 9, а както знаете девет символизира осемте стъпала около цикъла на живота, плюс неподвижния център. Египтяните са виждали в неподвижния...
  • 16 Jan 2016
  • 0
Годината на Огнената Маймуна ще е благоприятна за женитби, обявиха астролозите. Владетелката на годината обича дома и семейството, тя носи любов, топли емоции и страст....