Сватбени тенденции 2016 при цветовете
  • 17
  • 01

2016-та година започна. 2+0+1+6 = 9, а както знаете девет символизира осемте стъпала около цикъла на живота, плюс неподвижния център. Египтяните са виждали в неподвижния център Ра, господаря и властелина на деветте божества на Ану. Девет са музите, девет са месеците на бременността, девет символизира и периода на подготовка за вътрешно творческо съзряване. Така че обичайте се и не се колебайте да вдигнете сватба.

Ето и кои са модерните цветове през настоящата година:

1. Розовият кварц – както се казва „класика в жанра”. Веднага Ви казваме и с какъв тип сватба може да се асоциира, а именно candy wedding, към която ще добавим и мекия прасковен цвят. Оставяме избора на Вас.

2. Синият полъх безспорно е един от топ цветовете за сватба и никога няма да е демоде, защото придава уют, ненатрапчив е и се комбинира перфектно с доста цветове от палитрата. Морското синьо пък ни е любимо – най-подходящият цвят за сватби в рустик стил. Само си представете морето и слънцето, думите нататък са излишни.

3. Цветът на нарциса – жълтият. Нежният лъч на слънцето е в чудесна комбинация с люляка. Замириса ни на пролет, а на Вас?

4. Капучино – изненадахме Ви, нали? Този неутрален цвят е в синхрон с всеки друг и ще придаде стил и класа на Вашия незабравим сватбен ден.

5. Зелена свежест – макар че са малко смелите двойки, които избират този цвят, трябва да Ви информираме, че той не е никак страшен. Зеленото внася свежест, енергия и светлина, а в комбинация с нежния бял нюанс ефектът е поразителен.

 

Comments (0)

Leave a reply

Should you ever have a question, please dont hesitate to send a message or reach out on our social media.
More News
  • 11 May 2016
  • 0
Отбелязването на годишнините от сватбата е хубав повод да си спомните най-важния ден в живота си и да отдадете дължимото уважение на брачната институция. Ето...
  • 14 Feb 2016
  • 0
Безспорен хит на пазара и за 2016-та година остава  роклята тип „принцеса“. Всяка жена би искала да бъде елегантна, но същевременно и да се чувства...
  • 12 Feb 2016
  • 0
Какво е модерно при сватбените торти? С този въпрос екип на Weddicted.com се обърна към водещи сладкарски ателиета, които имаха свои щандове на изложението BALKANIKA WEDDING & HONEYMOON...