СВАТБА
Сватбата на Весела и Петър
  • Share :
Сватбата на Весела и Петър
STORY
image movie

Фотограф: Пламен Ангелов PLABO

Любов в сапунени мехури

Сватбите в планината имат своята по-особена романтика. Планинският въздух, обаянието на високите върхове, дори светлината е по-различна.

Весела и Петър бяха избрали за своя сватбен ден хотел в Боровец. Всичко около организацията на сватбата беше на ниво. Църковният ритуал се състоя в една от най-нестандартните църкви, които сме виждали – храм “Преображение Господне”. Църквата е изцяло дървена и влизайки в нея се чувстваш в друга епоха. След като си казаха по едно щастливо “Да”, младоженците се насочиха към хотела, където всички гости ги очакваха, за да отпразнуват любовта им.

Още в първите минути на дансинга се заформи надпревара между половете – мъже срещу жени. Не можем да кажем кой излезе победител, защото и двете страни бяха много силни.

DJ-ят изненада младоженците със специално донесена машина за сапунени мехури.

Фотографите на Weddicted се зарадваха, защото при тази феерия от цветове, които преминават през балончетата, снимките стават наистина различни.

Приятел на младоженците беше подготвил изненада за тях. Той грабна микрофона и поздрави семейство Петрови с няколко изпълнения акапела.

Рязането на тортата предизвика усмивки на лицата на всички гости, защото се превърна в истинско шоу. Петър гримира Весела със сметана и допълни своето дело с нежна целувка.

 

Екипът ни благодари на семейство Петрови, че ни позволи да заснемем най-сладките моменти, началото на техния съюз. Пожелаваме им животът им да е истински цветен като нюансите на сапунените мехури, които изпълваха сватбения им ден.

image character
Булка
image character
Младоженец
previous
next