СВАТБА
Горската приказка на Калина и Симеон
  • Share :
Горската приказка на Калина и Симеон
STORY
image movie

Една от изненадите за семейство Найденови

Когато придодата и любовта се съчетаят

Тематичните сватби имат по-различен дух от останалите. Младоженците много добре знаят какво искат и са премислили детайлите до последния.

Такава беше сватбата на Симеон и Калина. Темата: горска, церемонията: в гората; фотосесията: в гората, булката: с дърво на роклята; гостите: оставяха отпечатъците си с цветно мастило като листа на дърво и безброй изненади, които допълваха всичко горско.

Всичко това беше, защото булката особено много обича прородата, планините и горите.

Екипът на Weddicted беше замесен по горски начин в заснемането на видео с приятелите на младоженците, изготвянето на видео с младоженците с анимационни елементи за видео екраните в залата, подготовката на няколко изненади и заснемането на after movie от сватбата на горските Симеон и Калина.

Мястото, което бяха избрали за своя сватбен ден, беше хотел в Боровец, за да са по-близо до природата. Самата церемония по бракосъчетаване се състоя в Царска Бистрица, където присъстваха тесен кръг роднини и приятели. Чрез тази сватба за пореден път си припомнихме колко е красива България и колко невероятни места притежава.

Стилът на сватбата беше съвременен. Калина и Симеон бяха избрали обичайте, които отговарят на техния натурел. Булката вече беше дала сърцето си и не се наложи младоженецът да я купува.

След като си казаха “Да!” беше време за фотосесия. За жалост времето не беше на наша страна и преместихме част от снимките вътре. Гостите  бяха в трескаво очакване на младоженците. Последваха серия наздравици и стотици снимки за спомен. Традициите бяха спазени и имаше ритане на менче, чупене на питка, рязане на торта, хвърляне на жартиер и кумска реч. Оказа се, че и булката е била замесена в изненада за нейна приятелка. Вместо да хвърля букета, направо й го даде, а минути след това приятелят на момичето й предложи да се оженят. Така е по-сватби, щастието дебне!

Част от изненадите бяха специално подготвеното видео с приятели на младоженците, което трогна всички гости; изпипан до детайл народен танц на един от приятелите на младоженеца; забвният танц на Боби Михайлов за целта на който, ние направихме маски с лицето на футболиста. Кумът се беше постарал и Калина и Симеон бяха изненадани от огнено шоу в двора на хотела – те видяха имената си изписани с огън, обградени от сърца.

Финалната изненада беше появяването на певеца Андреас, който пренесе всички присъстващи в гръцки бозуки бар. За да атмосферата е автентична, ние се погрижихме да има десетки табли с карамфили.

Какво повече да кажем за тази сватба – когато гората е вътре в теб, всичко е някак по-живо и одухотворено. Горчиво и наздраве за Симеон и Калина!