СВАТБА
Ловецът и ветеринарката
  • Share :
Ловецът и ветеринарката
STORY
image movie

Фотограф: Пламен Ангелов PLABO

Когато крайностите станат едно

Противоположностите се привличат! Този израз е дошъл от физиката, но някак неусетно с годините се е пренесъл и в човешките отношения. Съюзът между ветеринарен лекар и ловец го доказва.

Сватбата се състоя в изискан ресторант в квартал “Драгалевци” в София. Преди бракосъчетанието имаше един много важен момент, който показа колко е съобразителен младоженецът – купуването на булката. Той се беше погрижил да разполага с не малки суми в различни валути. Обувката на булката се препълни, а той продължаваше да дава, защото беше наясно, че бъдещата му жена е безценна.

След като си казаха “Да!” пред роднини, приятели и гости, младоженците се отправиха към ресторанта.

Екипът на Weddicted им благодари, че ни избраха, за да заснемем този паметен за тях ден и се радваме, че имахме възможността да видим щастливите им лица. Част от фотосесията станаха и две ловджийски кучета, които изрязяваха страстта и на двамата.

Интересът на всички беше прикован от обичаят краката на кума да се измият с червено вино. Не сме сигурни точно в кой край на България така е прието, но кумът не се дърпаше. Станахме свидетели и на кумските танци с пиле и с питка. Наставниците на младото семейство се справиха без грешка.

Сватбата беше изнесена изцяло в градината на хотела. Навън се случи и един от първите двубои между младоженците. Кумовете бяха рефери на канадската борба между младоженеца и булката. Историята мълчи за победителя…

Рязането на тортата беше един от най-сладките моменти на сватбения ден – не само защото имаше много “Горчиво!”, но и защото за пореден път се убедихме, че хората често се намират и допълват. Младоженците бяха изобразени като фигурки от захар под формата на кучета.

Екипът ни им пожелава да продължат да намират баланса и винаги да се допълват един друг!

image character
Булката
image character
Младоженецът
image character
Кумът
image character
Майката
image character
Бащата
image character
Кумата
previous
next