СВАТБА
МиГ – сватбата на Михаела и Георги
  • Share :
МиГ – сватбата на Михаела и Георги
STORY
image movie

Фотограф: Лъчезар Отравов

МиГ – сватбата на Михаела и Георги

Вероятно, ако бабите ви чуят, че искате гражданският и църковният ви брак да са в различни дни, ще ви помислят за луди. Истината обаче е, че това е много практично и много приятно за двойката. Различни дрехи, различни снимки, различни локации, без бързане и напрежение. Не отхвърляйте този вариант!

Михаела и Георги избраха именно него. Спечелиха две фотосесии и два дни на сватбени тръпки и емоции. И в двата празнични дни любовта озаряваше лицата им.

Гражданският брак беше последван от красива фотосесия пред Народния театър “Иван Вазов”, а облеклото на младоженците показа колко много се допълват те.

В деня на църковния брак рано сутринта заедно с всички налични камери отидохме при младоженката, за да проследим процесите по разкрасяване, а там беше и кумата. Действието се развива в ж.к. Младост в София.

За щастие на родителите на момичето младоженецът и неговите приятели подходиха със солидна сума към тяхната врата, а не със сила.

Сватбената фотосесия заснехме в парка на Военноисторическия музей – много красиво и спокойно място. Спокойствието на двойката приключи, когато екипът на Weddicted реши, че ще е много разчупено, различно и невероятно, ако се качат на една водоноска. Качихме една силна любов върху една силна машина.

След фотосесията беше време и за официалната църковна церемония. Усмивки грееха на лицата на младоженците и на всички гости до момента, когато булката трябваше да отпие глътка вино. Не случайно по сватби се вика “Горчиво!”, защото виното беше точно такова и предизвика смешни гримаси на лицето на Михаела.

Младото семейство показа своята сила още на излизане от църквата, когато булката се спъна, но мъжът й беше до нея, за да й подаде ръка.

Празненството беше устроено в ресторант в Горна Баня, където изненадите бяха безброй. Ансамбъл по народни танци, който вдигна всички гости на дансинга, Dj парти и заря, която просълзи булката и майка й. До момента това е сватбата, на която видяхме най-нетипичните народни обичаи като трошене на пипер, например. В този ден разбрахме, че всички те са свързани с отношенията на мъжа и жената, а позите са многозначителни.

Благодарим за приятното прекарване. Пожелаваме си да имаме възможността да снимаме още много събития, свързани с тази млада двойка и нейните деца.