СВАТБА
Сватба под тепетата – Катерина и Илия
  • Share :
Сватба под тепетата – Катерина и Илия
STORY
image movie

Фотограф: Димитър Ганчев

pLOVEdiv – домакин на специалния ден на Катерина и Илия

Красотата на любовта е безспорна, също както красотата на Пловдив.

Именно затова идеята за сватба в Пловдив е отлична.

Младоженците Катерина и Илия отпразнуваха любовта си, както му е редът. За гражданския си брак избраха обреден дом “Пълдин” в началото на кълдъръмената част на Стария Пловдив. Близки, приятели и роднини уважиха техният голям ден.

За екипа на Weddicted всеки сватбен ден е празничен, защото ние ценим моментите на истинско щастие, които изживяват младоженците и техните приятели.

След подписването на гражданския брак дойде време за фотосесията на Катерина и Илия в Амфитеатъра. На това място, където са бушували невиждани емоции и битки, в този ден бушуваше една красива любов, която ние запечатахме.

Точно след фотосесията и небето пожела на младоженците “На добър час в семейния живот” с един наистина проливен дъжд.

Храм “Успение Богородично” събра всички гости на Катерина и Илия, за да пред тях те обявят любовта си.

Празненството беше в изключително приятна атмосфера. Не липсваха множество традиционни ритуали, които забавляваха младоженците и гостите. Емоциите на дансинга бяха толкова силни, че когато музиката беше намалена, за да младоженеца покаже как се сваля булчински жартиер с уста, младоженката падна. Това не свали усмивката от лицето й – това беше денят, в който тя празнува любовта заедно със своя най-любим човек.

Благодарим на младото семейство, че ни позволиха да заснемем един от най-щастливите дни в живота им, както и да внесем още малко красота с изграждането на стена от цветя, пред която да заснемат нзабравими кадри. Благодаря!

image character
Булката
image character
Младоженецът
image character
Кумата
image character
Кумът
previous
next