СВАТБА
Вино и любов – Станислав и Мартина
  • Share :
Вино и любов – Станислав и Мартина
STORY
image movie

Фотограф: Пламен Ангелов PLABO

Сватба сред лозята

Виното и любовта вървят ръка за ръка. Не случайно има толкова песни посветени на тази връзка.

Връзката между Мартина и Станислав отново е любовна и вече официално обявена пред света. Сватбата на двамата влюбени се състоя в Асеновград. Картината ще стане абсолютно пълна, след като споменем, че Станислав се занимава с винопроизводство. Не случайно “Вила Юстина”, в близост до Перущица, беше домакин на сватбената фотосесия. Полята с лозови насаждения бяха чудесен фон, на който да се запечата празника на любовта. Младоженците твърдят, че именно виното ги е събрало.

Церемонията по бракосъчетаването се състоя в Асеновград в близост до Белинташ, където младоженците позираха и пред останките на раннохристиянска църква.

Станислав и Мартина имаха невероятен дух, тъй като бяха готови веднага да се изправят един срещу друг във футболна надпревара на винени вратички. Станислав на вратата, маркирана между две чаши с вино, а зад наказателната точка с топка пред себе си стоеше Мартина. След като равностойния сблъсък приключи двамата се отдадоха на веселие.

Гостите бяха впечатлени, след като разбраха, че младото семейство само е направило украсата за сватбата.

Екипът на Weddicted също ги поздрави, защото всичко беше аранжирано чудесно. С голямо удоволствие снимахме тази церемония.

Семейство Бакърджиеви бяха избрали определени ритуали,които да има на сватбата им. Впечатляваща беше изявата на младоженеца, който успя с вързани очи да свали жартиера на своята булка.

 

Поздравяваме ги още веднъж и им пожелаваме попътен вятър и много любов.