СВАТБА
Сватбата на Антон и Роси
  • Share :
Сватбата на Антон и Роси
STORY
image movie

Фотограф: Пламен Ангелов PLABO

Когато дворец приюти една голяма любов

Царска Бистрица е едно от приказните места в България. Изобщо не се учудваме, че Антон и Роси или вече семейство Димитрови, са го избрали за своя празничен ден. Дворецът е приютявал славни владетели, а в този ден и голямата любов на двама влюбени.

Църква “Успения на Света Богородица” приюти всички гости, с които двойката беше избрала да сподели своя сватбен ден. Сред най-малкте гости бяха трите малки шаферки, които много се вълнуваха и внасяха свежест в целия ден.

Екипът на Weddicted е щастлив, че имаше щастието да заснеме едни от най-паметните от сватбения ден на Антон и Роси.

Тържеството беше в изискан стил, а семейството получи своя знак от съдбата още в първите минути след бракосъчетанието. На роклята на младоженката кацна калинка, която не искаше да отлита. Знаете – казват, че това е на късмет!

Не липсваха традиционните ритуали, които донесоха още положително настроение на гостите и младоженците. Кумовете активно участваха във всички надигравания и предизвикателства.

 

Прекрасните снимки от празненството са дело на фотографа на Weddicted, който си призна, че безкрайно се е забавлявал на празничния ден на семейство Димитрови.

image character
Младоженецът
image character
Булката
image character
Кумът
image character
Кумата
previous
next