Доби и Весо – Луди от любов
  • Share :
Доби и Весо – Луди от любов
STORY
image movie

Не се променяйте

Филмова кино продукция на класическата и елегантна сватба на двамата влюбени – Доби и Весо! Много усмивки, кадри около езерото, невероятни емоции с приятели и трепети на младото семейство!

Сватба сред природата, където хората се чувстват свободни, щастливи и заредени с позитивна енергия! От чернобелите снимки като малки до кадрите от една пораснала и красива двойка! Традиционни гайдари допринасят за атмосферата, а малко след това предстои и краденето на булката – стар български обичай! Приятелките пристават и пазят Доби, докато приятелите на Весо се опитват да я отмъкнат, заедно с него, разбира се. 🙂 И накрая успяват – всичко завършва с щастлив край, който води към църквата! Време е за по-сериозни обичаи и казване на заветното “ДА!”. Снимките продължават, както и прекрасните моменти, усмивките не слизат от лицата им, любовта се усеща само докато гледаме видеото! Щура, емоционална и неподправена любов!

Градинска сватба, какво по-хубаво от това, докато си заобиколен от най-близките си приятели и роднини! Веселбата тепърва започва, а ние сме там, за да заснемем всичко! Размяна на халки, шампанско на екс и много, ама многотанци – всичко това като на филм! Ех, каква прекрасна сватба! Танци до зори и вкусна, сладка торта, но не толкова, колкото тяхната любов!

Целият екип на Weddicted ви пожелава да продължавате да бъдете все така щуро влюбени и да продължавате да пишете своята любовта история, защото това е само началото!