СВАТБА
Кики и Серго – Сега и завинаги
  • Share :
Кики и Серго – Сега и завинаги
STORY
image movie

Пръстенът вече е на ръката

Тази любов е вечна.

Любовта е неописуемо чувство, което движи света от незапомнени времена. Любов може да срещнете навсякъде, всеки ден и няма значение дали сте на 16 или 61, защото никой не е застрахован от попадане в нейните мрежи. Така стана и снашия дългогодишен приятел Серго. Познаваме го много преди женитбите да влезнат в главата му, но Кики успя да го плени с красота и чар, които се оказаха прекалено силни и съпротивата на нашия младоженец беше просто излишна.

Двамата млади вдигнаха една красива сватба, която имахме честта да запечатаме във времето. Има снимки и снимки, но тези бяха по-така. Любовта се виждаше във всеки кадър, във всяка прегръдка и поглед. Това беше и най-дългата сесия, която сме снимали до момента и смятаме, че си личи.

Денят ни стартира с редовното взимане на булката, където се усети леко колебание в бандата на Серго, но с общи усилия вратата се отвори. Булката беше наша.

Рядко виждаме толкова естествени младоженци, които стоят пред камерата така, както всеки фотограф би искал. Без пози, без преструвки. Когато любовта е истинска – фотошоп е излишен.

Искайте се така, както когато се видяхте. Обичайте се така, както когато създавате живот. Живейте така, че после през сълзи да разказвате.