СВАТБА
Цвети и Спас – Началото на една уникална история
  • Share :
Цвети и Спас – Началото на една уникална история
STORY
image movie

Най-красивата рокля

Едни от най-лъчезарните и усмихнати младоженци, които екипът ни е имал удоволствието да заснеме са Цвети и Спас. За нас бе истинско удоволствие да бъдем част от тяхната сватбена приказка.
Те си казаха “Да” в един чудесен есенен топъл ден, изпълнен с красиви цветове и за наше щастие – „творчески“ лъчи на слънцето.

Нищо не можа да спре Спас да стигне до своята прекрасна бъдеща съпруга и дори фалшивата “булка” не успя да го заблуди. Закачката бе посрещната с много смях от всички гости, а след това Спас поведе своето невероятно Цвете по пътя на щастието, разбирателството и дългия, осеян с топли слънчеви лъчи семеен живот.

Сватбата бе много нежна и красива, а декорацията бе изцяло подчинена на рустикалния стил. Всичко от роклята на булката до прекрасната локация на сватбата, напомняше оживяла приказка. Мека светлина, красиви есенни цветове, шепот на фонтан и още куп други детайли спомагаха за усещането за вълшебство у всички хора , които се докоснаха до уникалната магия на Цвети и Спас.

Оказа се, че тайната е по най-простичката рецепта – Много обич, голямо количество щастие и щипка вяра – само това е нужно, за да получиш магията наречена “Любов”