Видео заснемане
Видео заснемане

Видеата не са просто интересни моменти, събрани на куп. Това е един от най-значимите дни в живота ви и ние осъзнаваме това. Всяко видео е история, която трябва да бъде поднесена по точния начин и да показва вас и вашата любов възможно най-автентично. Знаете ли какво е кураж според латинската дефиниция на думата? Силата да разкажеш кой си с цялото си сърце. Е, ние в Weddicted имаме куража да покажем неподправената магия на любовта!

Фотография и заснемане
Фотография и заснемане

Кога за последно видяхте сватбена фотография, която наистина ви впечатли? Не ви ли се струва, че масово изкуството на заснемане на любовта се превърнало в колаборация от банални локации, пози, които сте виждали хиляди пъти и нулева характерност. А всяка връзка има своята индивидуалност. В едни от нас можете да намерите меланхолията и безгрижието на вятъра, други са момент застинал лежерно в окото на бурята, а трети носят скрития чар на есенен Ню Йорк. Weddicted артистите ще запечатат вашата любов и нейния най-характерен отблясък.

Визуална концепция за сватба
Визуална концепция за сватба

Сватбата е много повече от едно събитие. Тя е денят, в който два живота се сливат, за да продължат пътя си заедно. Не мислите ли, че този ден заслужава да бъде много повече от поредната стереотипна сватба? Той трябва да носи неподплатения характер на връзката ви, нейната автентична красота. Нашият екип застава зад мисията да превърне всяка сватба в уникална комбинация от неподправен стил и незабравими емоции. Потопете се в атмосфера, в която и последният визуален детайл, разказва вашата история.

Сватбени албуми
Сватбени албуми

Със сигурност сте разглеждали не един и два сватбени албума. Колко от тях помните? Не позволявайте на спомените да бъдат сложени в килия, която не заслужават. Създайте нещо повече. Накарайте снимките да говорят. Постройте дом за историите на сърцето си. Придайте му уют и автентичност чрез собствения стил и вашата история за любовта. Ние няма да сложим снимките в рамка. Няма да ги затворим в килия. Ще създадем тяхно собствено царство, в което една история на две вплетени съдби ще застине фино и автентично.